Marcipanmuffins med nougatmousse

4 pers.

Ingredienser

4 dl piskefløde
100 g bløde nougat
1½ dl sukker
150 g blødt smør
3 store æg
150 g marcipan
½ dl mælk
2½ dl mel
1 tsk. bagepulver
300 g frosne hindbær

Fremgangsmåde

Disse skal startes dagen før.
Fløden koges i en gryde. Nougatten skæres i mindre stykker og smeltes under omrøring i fløden. Fløden røres jævn og hældes i en skål, der stilles i køleskabet til dagen efter. Sukker og smør røres sammen. Et æg ad gangen røres i. Marcipan rives groft og røres i dejen. Hvedemel og bagepulver blandes og røres i dejen. Mælken røres i og dejen røres jævn. Dejen fyldes i en smurte muffinsforme med 12 huller eller i 12 dobbelte papirsforme. Muffins’ene bages midt i ovne ved 200 grader i ca. 20 minutter og afkøles. Hindbær lunes i en gryde.
Fløden tages ud af køleskabet og piskes op til en fast mousse. Muffins’ene skæres lige over i en over- og underdel. En klat mousse kommes på hver muffins underdel og overdelen sættes på. Hver muffins stilles på en desserttallerken og lidt hindbær fordeles på tallerknen og pyntes med flormelis og mynte.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik