Skøn reje-aspargespie

God til frokost eller som en let aftensmad med en god salat til.
4-6 pers.

Ingredienser

Dej:
125 g smør
3 dl mel
3 spsk. koldt vand
Fyld:
150-200 g rejer
1 ds. aspargessnitter
1 bdt. dild
salt, friskkværnet peber
Souffledej:
2 æggehvider
150 g mayonnaise

Fremgangsmåde

Smuldr smørret i melet, tilsæt vand og saml dejen. Lad den hvile køligt i ½ time.
Lad rejer og asparges dryppe rigtig godt af. Skær evt. asparges i mindre stykker hvis det er nødvendigt.
Tryk dejen ud i en tærteform. Fordel rejer og asparges over dejen. Klip dild over og krydr med salt og peber.
Pisk æggehvider stive og vend mayonnaise i.
Bred blandingen over tærten. Bages ved 175 grader i ca. 30 minutter, til den er gylden og fin.

Pien kan forberedes, men souffledejen må ikke laves eller kommes på før end den lige skal bages.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik