header

Stuffed flanksteak

4 pers.

Ingredienser

1 flanksteak, ca. 650 g
4 spsk. hakket purløg
1 rød peberfrugt
1 ds. majs, afdryppet
friskkværnet peber
2 spsk. margarine
2 spsk. majsmel
1 ds flåede tomater med saft
1 kp oksebouillon
1 tsk. chilipulver

Fremgangsmåde

Slå kødet med en kødhammer, til kødet er noget tyndere. Svits purløg, peberfrugt, friskkværnet peber og majs i smør i 3 minutter. Tag gryden fra varmen og rør majsmel i. Læg steaken på bordpladen og læg fyldet på med en ske, ca. 2 cm. fra kanten hele vejen rundt. Rul steaken sammen med fra den lange ende, ligesom en roulade. Bind steaken med en snor. Læg kødet i en stor pande og brun den hele vejen rundt. Tilsæt de hele tomater med saft, bouillon og chilipulver – bring det i kog. Læg låg på og lad det simre i 11/4 time, eller indtil kødet er mørt.