Lun salat med tigerrejer

4 pers.

Ingredienser

20 pillede tigerrejer
10 mini courgetter
6 spsk. sesamolie
revet skal og saft af 2 limefrugter
1 stor spsk. friskrevet ingefær
1 lille håndfuld blandet frisk koriander og mynte
1-2 finthakkede, røde chilier
2 spsk. soya

Fremgangsmåde

Fjern den sorte tarmstreng i rejerne. Varm en pande eller en wok godt op, imens skæres courgetterne i tynde diagonale skiver. Kom dem i en skål og sæt resten af ingredienserne klar.
Hæld olie i panden og steg rejerne, limeskal og ingefær i ca. 2 minutter til rejerne er let gyldne. Sluk for varmen og lad rejerne afkøle i ½ minut før courgetteskiverne tilsættes sammen med limesaft, krydderurter og chili efter behag.
Vend salaten godt rundt og smag til med soya. Anret på et fad og nyd den straks.

Comments

comments