Husarsteg

Ingredienser

1½ kg. nakkekamsteg uden fedt
250 g champignon
1-2 løg
10 g smør
salt, friskkværnet peber
1 tsk. timian
2-3 dl bouillon
1 tsk. maizena
evt. lidt rødvin

Fremgangsmåde

Tænd for ovnen på 180 grader.
Skær nakkekammen i kotelettykke skiver, men IKKE hele vejen igennem. Rens champignon og skær dem i skiver. Pil løg og hak dem. Svits grønsagerne i smør på panden og tilsæt krydderier. Fordel fyldet mellem kødskiverne og hold dem sammen med kødnåle fra begge ender. Læg stegen i et fad, hæld bouillon ved og stil i ovnen i ca. 1-11/4 time.

Hvis du synes opskriften var god, så tjek denne her: Artilo.dk

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik