header

Empanadas

ca. 20 stk.

Ingredienser

1 pk. butterdej
Fyld:
1 løg
2 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 rød frisk chili
2 hårdkogte æg
12 grønne oliven med pimento
½ tsk. sukker

Fremgangsmåde

Tø dejen op, ælt til en ensartet dej og lav fyldet.
Sauter finthakket løg og hvidløg i olie, bland peberfrugter og finthakket chili i og sauter yderligere 12 minutter til grønsagerne er møre. Bland de resterende ingredienser i fyldet, afkøl og smag til med salt, friskkværnet peber og sukker.
Rul dejen ud til et par mm.’s tykkelse. Udstik den i cirkler a ca. 10 cm. i diameter. Læg fyldet på og pensl kanterne med æg. Fold og tryk kanterne sammen med en gaffel. Læg på bagepapir og pensl yderligere med æg. Bages ved 210 grader i 20-25 minutter.