Tunnel of fudge kage

Ingredienser

4 dl sukker
300 g blødt smør
6 æg
43/4 dl flormelis
5½ dl mel
13/4 dl kakao
43/4 dl hakkede valnødder
Glaze:
13/4 dl flormelis
3/4 dl kakao
4-6 tsk. mælk

Fremgangsmåde

Varm ovnen op til 190 grader og smør en randform.
I en stor skål blandes sukker og smør, rør indtil det er let og luftigt. Tilsæt æg, en ad gangen og rør godt efter hvert. Lidt efter lidt tilsættes flormelis, rør godt. Rør mel i og de sidste ingredienser i, indtil det hele er godt blandet. Hæld dejen i den smurte form. Bages ved 190 grader i 45-50 minutter eller indtil toppen er fast og kanterne begynder at trække sig fra siderne (da den skal være blød i midten, duer testen med at stikke en tandstik i den IKKE).
Afkøl i formen på en rist i 1½ time. Vend den ud på et serveringsfad, afkøl i mindst 2 timer.
I en skål blandes de tørre ingredienser til glaze’en. Tilsæt nok mælk indtil ønsket konsistens haves. Smør det på kagen og lad noget af det løbe ned ad siderne.
Opbevar godt tildækket.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik