Kartoffelsalat med kylling

4 pers.

Ingredienser

650 g kartofler
1 pk. bacon i skiver
4 kyllingefileter
1 bdt. radiser
2-3 forårsløg
1 ds. artiskokhjerter

Fremgangsmåde

Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand.
Steg bacon sprøde og gyldne på en varm pande, og lad dem afkøle på et stykke køkkenrulle.
Skær kyllingefileterne i mindre stykker, og steg dem på samme pande i baconfedtet ved midel varme i 6-7 minutter. Sluk for varmen, men lad panden stå på kogepladen.
Rens radiser og forårsløg, og skær dem i mindre stykker. Hæld vandet fra artiskokkerne, og skær dem i kvarte.
Skær kartoflerne i mindre stykker, som lægges på panden med det færdigstegte kylingekød.
Vend grønsagerne rundt på panden med kartofler og kylling. Pynt med ristet bacon.
Hvis det er nye kartofler, har de kort kogetid. Kog dem i 10 minutter i letsaltet vand og lad dem stå i kogevandet i 5 minutter. Så er de gode og faste.