Thai kyllinge sate med spicy jordnødde sauce

Ingredienser

4 kyllingebrystfileter
2 spsk. appelsinjuice
2 spsk. soyasauce
1/4 tsk. sesamolie
1 stort fed hvidløg, finthakket

Spicy jordnøddesauce:
2 spsk. frisk koriander, hakket
3 spsk. varmt vand
3 spsk. chunky peanutbutter
1 tsk. brun farin
½ tsk. tørrede chiliflager
½ tsk. soyasauce

Fremgangsmåde

Skær hvert kyllingebryst i 8 tern. Sæt dem på træspyd. Læg dem i en lav bradepande. Bland appelsinjuice, soya, olie og hvidløg. Hæld det over kyllingespyddene og lad dem marinere ved stuetemperatur i 15 minutter. Vend dem 1 gang.
Bland ingredienserne til saucen og stil det til side. Grill spyddene til kyllingestykkerne er nok. Server dem med det samme sammen med jordnøddesaucen.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik