Fyldte champignoner

Lækre som forret og super velegnet til Tapas.
4 pers.

Ingredienser

8 store champignon
2 fed hvidløg
1 kvist bredbladet persille
salt
ca. 4 spsk. olivenolie
4-8 pillede, kogte tigerrejer
4 skiver franskbrød
4 spsk. finthakket Serrano-skinke

Fremgangsmåde

Børst champignonerne, og skær stokkene af – det er kun hattene der skal bruges.
Stød hvidløg og persille i en morter. Tilsæt salt og spæd med olivenolie.
Champignoner og rejer krydres med salt og svitses på en pande med ganske lidt olivenolie. Når de er færdigstegt, røres indholdet fra morteren i panden med rejer og champignoner. Tag det hurtigt af varmen, så hvidløget ikke brænder på.
Skær hver skive brød i stykker på størrelse med champignonerne. Læg en champignon med bunden opad på brødet. Fyld den med hakket skinke, og dæk med en anden champignon.
Hold det sammen ved hjælp af en tandstikker eller pind, og sæt til sidst en rejer eller 2 ovenpå med halen i vejret.

Comments

comments