Rødspættefilet’er i champignon-/ostesovs

2 pers.

Ingredienser

300 g rødspættefilet
1 dl hvidvin
250 g champignon
2 dl mælk eller en blanding af kaffefløde og mælk
1 spsk. mel
75 g reven ost
salt, friskkværnet peber
30 g rasp
150 g rejer

Fremgangsmåde

Filet’erne dampes i hvidvin. Champignon svitses i en tør gryde, til noget af væden er fordampet. Væsken fra fiskene tilsættes sammen med jævning af mel og mælk. Kog godt igennem og smag til med salt, friskkværnet peber og halvdelen af osten. Fisken lægges i et smurt fad, sovsen hældes over. Rasp blandes med resten af osten og hældes over. Bages ved 190 grader i 25-30 minutter – til den er sprød.
Drys med rejer før eller efter bagningen og server med flutes hvis det er til forret eller grønsager og kartofler hvis det er hovedret.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik