Tagliatelle med kylling fra ghettoen i Venedig

Ingredienser

1½ kg kylling
2 spsk. olivenolie
salt, friskkværnet peber
hakket, frisk rosmarin
40 g sultana rosiner, lagt i blød i varmt vand i 30 minutter.
60 g pinjekerner, letristede
500 g tagliatelle (sommerfugle pasta)
2-3 spsk. hakket persille

Fremgangsmåde

Varm ovnen op til 180 grader. Gnid kyllingen med olie og drys med groft salt og friskkværnet peber. Placer den med brystet nedad i en bradepande og steg i ca. 1½ time eller til den er godt brun. Vend den hen mod slutningen og lad brystet blive brunt. Den er nok når saften er klar.
Når kyllingen næsten er færdig sættes der vand over til pasta.
Tag kyllingen ud og tag kødet af skroget. Lad det brune skind sidde på.
Sauce:
Hæld stegesaft fra kyllingen i en gryde. Tilsæt rosmarin, de sigtede sultanas og pinjekerner. Kog pastaen al dente og vend den med saucen, kyllingestykker og persille.

Comments

comments