header

Fettuccine med kylling

4 pers.

Ingredienser

2 spsk. olie
4 kyllingebryster i strimler
1 tsk. hakket frisk oregano
1 tsk. hakket frisk basilikum
1 tsk. hakket frisk persille
1/4 tsk. sellerisalt
2 finthakkede fed hvidløg
friskkværnet peber
1 rød peberfrugt, hakket
500 g fettuccine
125 g smør
11/4 dl piskefløde
125 g frisk reven parmesan

Fremgangsmåde

Varm olien i en sauterpande. Tilsæt kyllingestrimlerne, oregano, basilikum, persille, sellerisalt, hvidløg og friskkværnet peber. Svits i 5 minutter. Tilsæt rød peber og svits videre i 3-4 minutter, eller til kyllingen er gennemstegt. Tag det fra varmen.
Kog pastaen al dente.
Smelt smørret i en stor pande over lav varme. Tilsæt pasta, fløde, parmesan og kyllinge-blandingen. Varm det godt igennem og server straks.