header

Grydestegte andelår

Ingredienser

3 andelår
2 pærer
2 skiver bacon
2 fed hvidløg
2 skalotteløg
ca. ½ øl (det skal være en der smager af noget….helst mørk)
2-3 laurbærblade

Fremgangsmåde

Skyl lårene under koldt vand. Gnid groft salt og friskkværnet peber ind i dem. Skær bacon i strimler og svits det i en sauterpande. Svits lårene med, med skindsiden nedad. Vend dem når de er brunede. Hak de udkernede pærer og skalotteløgene. Tilsæt pærer, løg og 2-3 laurbærblade og svits dem med i 1 minuts tid. Hæld øl på. Når det koger skrues der ned og det simrer i 1 time.
Tag lårene op og si saucen. Der kan enten laves en opbagt sauce eller der kan tilsættes fløde – alt efter lyst.
SKUM DOG FØRST FOR FEDT!!!!
En salat med kål og frugter vil være godt til.