Rejer i hvidløg og chili

Velegnede til Tapas.
4 pers.

Ingredienser

12 store kina-/tigerrejer
3 store fed hvidløg
1-2 små, tørrede chilipebre
olivenolie
saft fra 1 lime
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Pil rejerne, og tag tarmen ud. Tør rejerne, og krydr dem med salt og lidt friskkværnet peber.
Skær hvidløg i tynde skiver. Hak chilien. Kom olivenolie på en pande, så det fylder hele bunden af panden.
Varm den op. Kom hvidløg og den hakkede chili på panden. Lad hvidløget stege lidt, uden at det brænder på. Vend rejerne i, og rør i dem, indtil de er stegte.
PAS PÅ: ikke at give dem for meget!!!
Hæld limesaft over rejerne. Ryst panden lidt, så olien og saften blander sig. Krydr med salt og peber. Pynt evt. med limebåde og frisk rød chili.
Kan serveres med lækker brød, til at opsuge væsken.

Dyrk din egen chili med dette kit.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik