header

Chicken soup

4 pers.

Ingredienser

500 g kyllingebryst med skind
1 gulerod
200 g champignon
1 porre
4 kartofler
8 g sennepsfrø
2 tsk. hønsebouillon
1 liter vand
4 tsk. limesaft
2 tsk. majsolie
6 tsk. stødt ingefær
3 fed hakket hvidløg
3 tsk. chiliflager

Fremgangsmåde

Skær kyllingebryst i passende tern, kasser skindet. Skær grønsagerne i skiver. Svits kylling og alle grønsagerne på nær kartofler i lidt olie. Dæk med koldt vand og lad det koge op. Skum omhyggeligt af så bouillonen bliver ren og klar, tilsæt derefter krydderier (sennepsfrø knuses) og kartofler. Lad det simre under låg i 25-30 minutter. Det kan være nødvendigt at skumem igen. Smag til med salt, friskpresset limesaft og server.