Majssuppe med rejer

4 pers.

Ingredienser

1 spsk. mel
2 spsk. olie
1 stort løg
1 gul peberfrugt
2 skiver bacon
2 tomater
3 dl majs
1 liter fiskebouillon
½ tsk. tabasco
200 g rejer
salt, friskkværnet peber
flutes
1 dl hakket persille

Fremgangsmåde

Melet svitses i olien for svag varme til det er lysebrunt. Løget hakkes. Peberfrugt skæres i tern. Løg og peberfrugt svitses med. Baconskiverne skæres i små tern og svitses med. Tomaterne skoldes, flåes og hakkes – tilsættes. Majs, bouillon, tabasco og friskkværnet peber tilsættes.
Snurrer sammen i 40 minutter. Suppen mixes sammen i en blender. Varmes op igen, rejer og persille vendes i og varmes igennem – DET MÅ IKKE KOGE!!!!.
Server med flutes.

Comments

comments