header

Kyllinge-/pastasalat

Ingredienser

300 g kyllingebryst/filet
salt, friskkværnet peber
BBQ krydderi
1 tsk. olivenolie
300 g pasta
1 spsk. olivenolie
½ iceberg
1 agurk
1 bk. cherrytomater
1 rød peber
1 gul peber
150g mild Cheasy ost 6% i tern

Dressing:
1 bdt. persille
1 bdt. purløg
2 fed hvidløg
3/4 dl olie
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Kyllingebrystet skæres i mundrette stykker, krydres med salt, friskkværnet peber og BBQ krydderi. Steges på en pande.
Kog pasta al dente. Overhæld med koldt vand.
Salat strimles fint. Agurk, rød og gul peberfrugt skæres i små tern. Cherrytomater halveres og Cheasyost skæres i tern.
Dressingen røres sammen og olie, krydderier og krydderurter. Det skal være lidt “tørt”.
Bland det hele sammen og ostetern drysses over. Pynt med ekstra persille.