Andesylte

Ingredienser

2 liter vand
1 dansk landand
15 peberkorn
5 laurbærblade
2 kviste frisk timian
2 skalotteløg
½ kop hakket persille
1 bouillonterning

Fremgangsmåde

Kog den optøede og tørre and med peber, laurbærblade, timian og løg i 2 timer. Den må IKKE bulderkoge, så bliver suppen grynet.
Si væden og husk at fjerne fedtet. Kog væden kraftigt ind. Afkøl og tilsæt persille og evt. mere frisk timian. Skær andekødet i passende stykker, ca. 2 x 2 cm. og bland det med lagen.
Hæld det i en skål og hæld den indkogte lage over. Skyen skal være så kraftig at den kan stivne.
Afkøl og afslut evt. med et fedtlag. Opbevares koldt.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik