BLT sandwich

2 pers.

Ingredienser

4 skiver tykt franskbrød
olivenolie
1 avocado
½-1 finthakket rødløg
citronsaft
5 skiver bacon
2 tomater i skiver
5-10 blade icebergsalat
salt, friskkværnet peber
1 dl mayonnaise
2 dl syrnet fløde
1½-2 dl frisk reven parmesan
1 fed hvidløg
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Dryp lidt olivenolie over brødene og rist dem på en pande/grillpande.
Skær avocado i tern. Bland med løg og dryp lidt citronsaft over. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Læg baconskiver på en tallerkern dækket med køkkenrulle og stil i microovn. Steg ved fuld varme i ca. 4 minutter – til de er spørde.
Bland mayonnaise, syrnet fløde og parmesanost. Riv hvidløgsfeddet og tilsæt det. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Bred et godt lag sauce på 2 af de grillede brødskiver. Læg avocadoblandingen, tomatskiver og baconskiver i lag ovenpå hinanden – på brødskiverne. Riv salatbladene og læg dem ovenpå bacon.
Læg dernæst yderligere 2 brødskiver øverst og stik en tandstik gennem sandwichen, så den bliver holdt sammen.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik