Sommerkyllingesalat

4 pers.

Ingredienser

300 g kyllingefilet
1 spsk. olivenolie
300 g iceberg
200 g rucola
200 g ananas i dåse
30 g solsikkekerner
6 grofthakkede, soltørrede tomater i olielage
200 g fromage frais
1 tsk. karry
½ citron
1 tsk. sukker
salt, friskkværnet peber
groft brød

Fremgangsmåde

Drys kyllingefileterne med salt og peber. Steg dem i 7-8 minutter. Skær filet’erne i mindre stykker.
Hæld væden fra ananas. Rist solsikkekerner på en pande.
Bland salat af de 2 slags salat, ananas, solsikkekerner, soltørrede tomater og kyllingestykker.
Lav dressing af fromage frais, karry, citronsaft, sukker, salt og friskkværnet peber.
Server med brød.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik