Salat med kinarejer

4 pers.

Ingredienser

300 g frosne kinarejer
1 ps. rucolasalat
1 rød peberfrugt
1 avocado
150 g friske champignon
1 bdt. grønne asparges
½ dl citronsaft
frisk basilikum
8 skiver citron
4 tomater
olivenolie
groft salt
flute/ciabattabrød i skiver

Fremgangsmåde

Tø rejerne op og lad dem dryppe af i en sigte. Skyl salaten og læg dem på et viskestykke. Pres forsigtigt overskydende vand fra.
Skær peberfrugt i strimler og asparges i stykker. Rens champignon og skær dem i skiver. Skær avocado i tern. Bland forsigtigt grønsagerne sammen med rejer og kom det hele i salatskålen.
Hæld citronsaft over.
Pensl brødskiverne med et tyndt lag olie. Pres saften fra tomaterne over, krydr med salt og friskhakket basilikum. Bag brødene ved 200 grader til de er sprøde og gyldne.

Comments

comments