header

Ristede portobello med gedeost og spinat

4 pers.

Ingredienser

8 store portobellosvampe
130 g gedeost
olivenolie
130 g babyspinat
1 spsk. citronsaft
salt, friskkværnet peber

Basilikumdressing:
2½ dl frisk basilikum
1 fed hvidløg
1½ dl olivenolie
½ dl hvid eddike
salt, friskkværnet peber
toast

Fremgangsmåde

Med en blender mixes basilikum og hvidløg. Lidt efter lidt tilsættes olie, citronsaft og eddike og blend til det er blendet. Stil til side.
Forvarm ovnen til 180 grader.
Kom svampe på bagepladen, drys med gedeost, dryp med olie og kværn peber over. Bag i 5 minutter til de er bløde og osten gylden. Varm olie i en pande og sauter spinat let sammen med citronsaft, salt og friskkværnet peber.
Læg toast på tallerkner, kom spinat og svampe ovenpå og dressingen over.