Rub og baste til kylling

Ingredienser

Rub:
2 spsk. tørret oregano
4 fed knust og hakket hvidløg
salt, friskkværnet peber

Baste:
11/4 dl god olivenolie
2 spsk. tørret rosmarin
2 spsk. tørret oregano
2 spsk. tørret basilikum

4 kyllingebryster uden skind

Fremgangsmåde

Bland alle ingredienserne til rub’en og gnid det ind i 4 kyllingebryster uden skind. Lad det stå i kølskabet nogle timer.
Tænd op i grillen og lad kullene blive varme og klare til at grille på.
Kom kyllingestykkerne på over direkte ild og giv dem ca. 1½ minut på hver side. Flyt til inddirekte varme og pensl dem med baste’en. Lad baste’en sidde i ½ minut og vend så, pensl igen. Vend og pensl mange gange, men husk at putte låget på mellem hver gang.
Server evt. med grillede asparges og portobello svampe.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik