Bagte champignon med gedeost

6 pers.

Ingredienser

6 meget store champignon (evt. portobello)
1 spsk. balsamico
ca. 1 dl olivenolie
1 bdt. finthakket persille
1 fed presset eller finthakket hvidløg
salt, friskkvænet peber
6 skiver parmaskinke (uden for meget fedt)
6 små flade skiver gedeost
lidt frisk timian

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 250 grader.
Fjern stokkene fra de rengjorte svampe. Bland balsamico, olivenolie, persille, salt og peber. Stil svampene på hovedet på en bradepande beklædt med bagepapir (penslet med olivenolie). Pensl marinaden over svampene og bag dem i ca. 10-12 minutter – afhængig af størrelse. Svampene tages ud af ovnen og de fyldes med en skive parmaskinke og 1 lille skive gedeost. Pensl gedeosten med lidt olivenolie og lidt friskkværnet peber. Bag yderligere 5 minutter.
Anrettes som forret med lidt salat, vendt med en god dressing. Serveres varme.

Comments

comments