Gulerodsmuffins med flødeostfyld

Ingredienser

187 g mel
1½ tsk. natron
1 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
1 tsk. kardemomme
½ tsk. revet muskatnød
250 g sukker

3 æg
1½ dl olie
1½ revet gulerod
11/4 dl valnødder
11/4 dl rosiner der har lagt i blød i varmt vand i 10 minutter eller i opvarmet rom

125 g flødeost naturel
1 æggeblomme
11/4 dl sukker
½ tsk. vaniliesukker

Fremgangsmåde

Sigt de tørre ingredienser sammen. I en anden skål røres æg, olie, revet gulerod, valnødder og rosiner sammen.
I en 3. skål blandes flødeost, æggeblomme, sukker og vaniliesukker
Vend de tørre, sigtede ingredienser i ægge-/olieblandingen. Rør indtil det er netop blandet.
Fyld muffinsforme 3/4 op. Kom 1 tsk. af flødeosteblandingen på toppen af hver muffins. Bages i 20 minutter eller til de er nok.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik