Majsbrød

Ingredienser

125 g fintmalet majsmel
125 g hvedemel
2 tsk. sukker
1 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
1 tsk. salt
3½ dl kærnemælk
2 æg
90 g cheddarost
3 spsk. smeltet fedtstof, gerne vegetabilsk fedt

Fremgangsmåde

Bland alle tørre ingredienser i en skål. Bland æg, kærnemælk og smeltet fedtstof og rør det godt. Tilsæt denne flydende masse til de tørre ingredienser og rør indtil det er jævnt. Rør ost i dejen.
Hæld blandingen i en smurt, rund form og bag i ovnen ved 220 grader i 25-35 minutter, indtil majsbrødet er gyldentbrunt og ikke hænger ved en tandstik.
Serveres lunt.
Er bedst friskbagt, men kan evt. ristes på anden dagen.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik