header

God kaffekage

Ingredienser

2 æg
200 g sukker
75 g smeltet, afsvalet smør
1 spsk. vaniliesukker
½ dl creme fraiche 18%
½ dl kaffefløde
140 g mel
1 strøget tsk. bagepulver
3 spsk. kakao med lille top

Fremgangsmåde

Pisk de hele æg til en tynd æggesnaps med sukkeret, inden det afsvalede smør røres i lidt efter lidt. Det er MEGET vigtigt, at smørret ikke er for varmt, for så falder æggesnapsen sammen!!!
Rør vaniliesukker, creme fraiche og kaffefløde sammen med mel, kakaopulver og bagepulver. Dejen røres sammen med en ske. Dejen skal blandes med stadig være luftig. Sigt evt. de tørre ingredienser i.
Hæld dejen i en aflang form (1 liter). Bag på nederste rille ved 200 grader i 45-50 minutter. Afsvales lidt i formen inden den vendes ud.