header

Lamingtons

Ingredienser

125 g smør
90 g sukker
1 tsk. vanilie
2 æg
250 g mel
4 tsk. bagepulver

Icing:
11/4 dl mælk
600 g flormelis
3/4 dl kakaopulver
2 spsk. smeltet smør
500 g kokosmel

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 190 grader og smør en firkantet bradepande.
Sigt mel, bageplver og salt sammen og stil til side. Pisk smør og sukker godt sammen og tilsæt vanilie. Tilsæt æg et ad gangen, pisk godt mellem hvert. Tilsæt melblandingen skiftevis med mælken og rør godt. Hæld det over i bradepanden og bag i 30-40 minutter. Lad det afkøle i 5 minutter og vend den ud på en rist og afkøl det helt.
Kom ikke icing på gør dagen efter.
I en skål blandes flormelis og kakaopulver. I en gryde varmes mælk og smør, indtil smørret er smeltet. Tilsæt mælken til sukkerblandingen og bland det godt til den er flydende, men ikke for tynd.
Skær kagen i 24 stykker. Dyp hvert stykke i glasuren og så i kokosmel.