Farsbrød med gongozola

4 pers.

Ingredienser

500 g hakket oksekød
½ liter piskefløde
2 løg, finthakket
250 g friske champignon
50 g koncentreret tomatpure
3 fed hvidløg
2 spsk. mel
15 g smør
30-40 g gorgonzola
1 æg
250 g mozzarellaost

Fremgangsmåde

Ovnen tændes på 185 grader.
Farsen røres sammen med halvdelen af fløden, løg, æg, mel, tomatpure, hvidløg, salt, peber og champignon. Det hele kommes i et fad og det resterende smør fordeles over farsen sammen med gorgonzola og mozzarella (læg evt. halvdelen af farsen i fadet, læg gorgonzola og lidt mozzarella på, herover resten af farsen og drys mozzarella over. Resten af fløden hældes over.
Sættes i midten af ovnen ca. 40-50 minutter.
Serveres i skiver med ris eller pasta.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik