Mørbradbøf med gorgonzolasauce

4 pers.

Ingredienser

2 mørbrad skåret i 16 stykker
8 skiver bacon
4 porrer eller 4 løg i skiver
150 g gorgonzola
3-4 dl fløde
1 lille bdt. persille
stærk sennep
salt, friskkværnet peber
smør og olie til stegning

Fremgangsmåde

Ovnen stilles på 200 grader. Løg/porrer steges i en blanding af smør og olie til de er bløde og transperante – de må ikke få farve.
Anbring dem på bunden af et ildfast fad. Brun mørbradbøfferne hurtigt på panden, krydr med salt og friskkværnet peber. Smør med sennep, omvikl med 1 skive bacon og anbring dem ovenpå løg/porrerne.
Saucen:
Gorgonzola smeltes med piskefløde ved ikke for høj varme. Persille tilsættes og saucen hældes over mørbradbøfferne. Sættes i ovnen i 20-25 minutter til bøfferne er færdige og saucen gylden. Server med løse ris eller pasta.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik