Oksesteaks med tacomarinade

4 pers.

Ingredienser

4 oksesteaks af oksefilet eller mørbrad
Tacomarinade:
1 dl ketchup
1 dl tacosauce (mild eller hot)
2 fed knust hvidløg
2 spsk. ahornsirup
½ tsk. tabasco
Kartoffelbåde med dip:
bagekartofler
1 dl olivenolie
groft salt
2 dl mayonnaise, gerne krydret
1 spsk. stødt chilimiks
2 spsk. paprika

Fremgangsmåde

Tacomarinade:
Rør ingredienserne til marinaden sammen.
Hæld marinaden over bøfferne, og lad dem trække på køl i et par timer.
Tag bøfferne op af marinaden, og steg dem et par minutter på hver side i den marinade der hænger ved.
Kartoffelbåde:
Tænd ovnen på 200 grader.
Skrub kartoflerne, og skær dem i både. Læg dem i en bradepande på bagepapir. Drys salt over og hæld olien over. Bag kartoffelbådene i 25-30 minutter og vend dem jævnligt.
Dip:
Rør mayonnaise med chili og paprika, og server til de varme kartoffelbåde.
Mayonnaisen kan gøres stærkere med lidt friskhakket rød chili.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik