Svinemørbrad på grill med forskellige marinader

Ingredienser

1-2 svinemørbrad

Appelsinmarinade:
appelsinskal
appelsinjuice
smeltet smør
friskkværnet peber

BBQ marinade:
olie
ketchup
ingefær
koriander
brun farin
masala vin
sød chilisauce

Kina marinade:
olie
soya
ananasjuice
ingefær
koriander
citronsaft
sukker

Whiskey marinade:
olie
whiskey
friskkværnet peber
frisk rosmarin

Urtemarinade:
frisk dild
purløg
persille
frisk timian
sur fløde
olie

Chilimarinade:
ketchup
olie
sambal oelek
cayennepeber

Fremgangsmåde

Afpuds mørbrad og skær i tykke skiver. Pres skiverne let flade og mariner i forskellige marinader.
Lad dem marinere i mindst 2 timer, gerne natten over.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik