Kyllingebryst med avocadodip

4 pers.

Ingredienser

4-6 kyllingebryster
12 træspyd
Limemarinade:
saften af 1 lime
3 spsk. honning
1 dl olivenolie
1 grøn chili, hakket
3 spsk. finthakket frisk koriander
Avocadodip:
2 avocadoer
1 bdt. forårsløg
1 grøn chili
frisk koriander
saften af 2 lime

Fremgangsmåde

Limemarinade:
Rør alle ingredienserne grundigt sammen.
Skær hvert kyllingebryst i 4 stykker, og lad dem trække i marinaden i køleskabet et par timer.
Tag kødet op af marinaden, og steg det på en pande ved middelvarme i ca. 6 minutter. Sæt dem evt. på spyd.
Avocadodip:
Skræl avocadoerne, og skær kødet i tern. Rens forårsløgene, og skær dem i mindre stykker. Halver chilien, og fjern kernerne. Blend disse og de øvrige ingredienser til dippen til en jævn pure.
Dippen kan pyntes med chili eller purløg. Server med et godt flute eller brød til.

Comments

comments