Appelsin-mandelkage

Ingredienser

2 appelsiner
200 g mandelmel
5 store æg
200 g sukker
1 tsk. bagepulver
smør og mel til formen
Pynt:
5 appelsiner
50 g mørk chokolade

Fremgangsmåde

Kog appelsinerne under låg i rigeligt vand i 2 timer. Tag appelsinerne op og lad dem køle af. Skær dem i stykker og fjern evt. kerner. Purer appelsinstykkerne i en mixer til en glat pure.
Pisk æggene luftige og stabile, rør sukker bagepulver, mandelmel og appelsinpure i. Hæld masen i en smurt springform, drysset med mel. Bages ved 190 grader i ca. 25-30 minutter til den er gennembagt. Lad den køle af.
Pynt med appelsinfilet’er lagt i en rosette og dekorer med smeltet chokolade.
Server med flødeskum eller is.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik