Pastasløjfer med spinat og cherry tomater

Lækker pastasalat.

Ingredienser

ca. 350 g pastasløjfer
4 spsk. olivenolie
1 spsk. finthakket hvidløg
1 pk. babyspinat, skyllet, grove stængler fjernet og revet i småstykker
salt, friskkværnet peber
1 pk. cherry tomater, i halve eller kvarte
11/4 dl pinjekerner eller smuttede mandler, ristede
13/4 dl frisk revet parmesanost

Fremgangsmåde

Kog pastaen efter anvisning på pakken, til den er al dente.
Imens varmes 1 spsk. olie i en gryde. Tilsæt halvdelen af hvidløget og sauter 1 minuts tid, eller til de er gyldne. Tilsæt halvdelen af spinaten, salt og peber. Sauter i 1 minut. Tilsæt resten af spinaten og sauter yderligere 1 minuts tid og hæld det så op på en tallerken.
Tilsæt de sidste 3 spsk. olie og den sidste halvdel af hvidløget. Sauter hvidløg til de er gyldne. Tilsæt tomaterne og krydr med sdalt og peber. Steg i ca. 1 minut eller indtil tomatsaften begynder at løbe. Stil til side.
Hæld vandet fra pastaen og skyl under koldt vand, indtil pastaen er kold. Lad den dryppe godt af.
Kom alle ingredienserne i en skål og bland det hele godt sammen. Server mens grøntsagerne stadig er lune.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik