header

Skøn pasta med store rejer

2 pers.

Ingredienser

250 g farfalle (sommerfugle pasta)
1 spsk. smør
1 tsk. olivenolie
2 store fed hvidløg, finthakket
250 g tigerrejer, rengjorte
salt, friskkværnet peber
2½ dl cherrytomater skåret i halve
2 håndfulde babyspinat
½ dl smuldret feta

Fremgangsmåde

Sæt vand over til det koger. Smelt smør og tilsæt olivenolie. Svits hvidløg et par minutter, rør rundt til det tager farve. Tilsæt rejer, salt og peber. Steg ca. 2 minutter eller til rejerne bliver røde. Rør tomater i og skru ned for varmen. Steg i 3 minutter, rør rundt og tilsæt spinat.
Kog pastaen al dente. Afdryp pasta og bland det med rejeblandingen.
Hæld det op på 2 tallerkner og dryp med saucen. Kom smuldret feta og et sidste drys salt og friskkværnet peber ovenpå.

Er du blogger? Så kig forbi Samblr.com