Pasta med valnøddesauce

4 pers.

Ingredienser

1-2 skiver hvidt brød
1 dl mælk
100 g valnødder
3-4 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
saft og skal af ½ citron
1 håndfuld revet, frisk parmesan
1 håndfuld frisk koriander
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Skær brødet i tern og lad det udbløde i mælk i et stykke tid. Kom brødet og alle de andre ingredienser i en blender og blend til det bliver en grød. Hertil kan det forberedes i god tid i forvejen.
Når der skal spises = læs mens pastaen koger:
Kom den blendede sauce i en gryde og varm det langsomt op. Tilsæt evt. mere mælk eller olivenolie hvis det er for tykt, men husk at der også hænger vand ved pastaen.
Saucen må IKKE koge!!!
Når pastaen er færdig kogt (al dente), blandes den i saucen. Server med det samme.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik