Chow Mein

Ingredienser

250 g svinemørbrad i tynde strimler
2 tsk. kyllingebryst i tynde strimler
250 g kinesiske nudler, kogte
1 spsk. olie
1 fed hvidløg, finthakket
1 tsk. frisk reven ingefær
1/4 kine- eller hvidkål
4 forårsløg i tynde ringe

Sauce:
1 dl hønsebouillon
2 spsk. soya
1 spsk. maizena

Fremgangsmåde

Bland hønsebouillon, soya og maizena i en lille skål og stil det til side.
Opvarm en wok og tilsæt olie. Stir-fry hvidløg og ingefær i 30 sekunder. Tilsæt kål og forårsløg og stir-fry 1 minut.
Tag grønsagerne op. Tilsæt svine- og kyllingekød og stir-fry 2-3 minutter. Tag op. Tilsæt saucen og når den er jævnet og tyk, tilsættes grønsagerne, kødet og nudlerne.