Thai salat med rejer og mango

4 pers.

Ingredienser

1 kg. kogte tigerrejer
3 store mangofrugter, hakkes
1 stor rødløg i skiver
½ dl friske korianderblade
500 g cherrytomater i halve
660 g aflange tomater (flasketomater) i halve
2 spsk. ristede sesamfrø
2 store avocadoer i skiver

Dressing:
2 fed hvidløg
1 lille frisk rød chili, uden kerner i kvarte
1 mellemstor tomat, flået og skåret i både
2 spsk. limesaft
1 tsk. sukker
2 tsk. risvinseddike
2 tsk. friske, hakkede korianderblade
½ dl jordnøddeolie
1 tsk. frisk revet ingefær

Fremgangsmåde

Befri rejerne for skaller, lad halerne sidde. Bland rejerne med de øvrige ingredienser. Tilsæt dressingen og bland forsigtigt.
Lav dressingen i en blender eller en foodprocessor.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik