Salat af bagte rodfrugter

Ingredienser

2 kg. blandede rodfrugter, f. eks. pastinakker, gulerødder og selleri
2 rødløg
1 helt hvidløg
salt og friskkværnet peber
1 spsk. olivenolie

Marinade:
3 spsk. olivenolie
3 spsk. balsamico
salt, friskkværnet peber
3-4 håndfulde spinat eller rucola

Fremgangsmåde

Rens alle grønsagerne. Skær rodfrugterne i stave og løg i både. Del hvidløget i fed og pil dem. Kom hvidløg og grønsager i et smurt ovnfast fad eller på en bageplade. Vend dem med 1 spsk. olivenolie, salt og friskkværnet peber.
Bag dem 1½ time ved 150 grader. Vend dem et par gange undervejs. Lad grønsagerne køle lidt af.
Pisk marinaden sammen og vend de bagte grønsager heri sammen med rucola eller frisk spinat.

Comments

comments