header

Rødspætte-pakker

Fisk med masser af grøntsager.
4 pers.

Ingredienser

8 rødspættefileter
2 røde peberfrugter
2 gule peberfrugter
2 bdt. purløg
1 citron
salt, peber
1 spsk. olivenolie
4 skiver grovbrød som tilbehør

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader.
Rens alle grøntsagerne, og skær dem i mundrette stykker. Vend grøntsagerne i en skål med lidt citronsaft, salt og peber og fordel dem på 4 store stykker alufolie.
Rul rødspættefileterne sammen hver for sig, og læg 2 rødspætter oven på hver bunke grøntsager. Dryp olivenolie over.
Fold folien sammen omkring grønsager og fisk, så der stadig er luft inde i pakken, men så der ikke kan løbe saft ud. Bag fiskepakkerne i ovnen i ca. 15 minutter.
Servering:
Pak ikke fisken ud, når den serveres, men lad hver person pakke op direkte på sin tallerken. Saften i bunden kan bruges til at dyppe brødet i. Server citronbåde til.