Kaffestang med remonce

Ingredienser

25 g gær
½ dl lunken mælk
1 tsk. sukker
75 g smør
150 g mel
1 knsp. salt

Remonce:
75 g smør
75 g flormelis
50 g hakkede rosiner

Pensling:
1 æg

Drys:
mandelflager
perlesukker

Fremgangsmåde

Smuldr gæren i et fad, hæld mælken over og rør sukkeret i. Skær smørret i mindre stykker og bland det i. Bland saltet med melet og ælt det i lidt efter lidt. Slå dejen med let hånd. Lad den hæve i 15 minutter.
Remonce:
Rør smørret blødt og rør flormelis i sammen med rosinerne.
Bred dejen ud på en bageplade til et rektangulært stykke, ca. 20 x 40 cm. Bred remonce ud til 2 cm. fra kanten hele vejen rundt.
Fold dejen sammen om remoncen. Slå ægget sammen og pensl stangen og bag på næstnederste rille ved 225 grader i ca. 12 minutter.
Server stangen lun.

Comments

comments