Brændende rissuppe

4 pers.

Ingredienser

2 spsk. olie
2 løg
3 fed hvidløg
1 dl løse ris
3 peberfrugter
5 tomater eller 1 dåse
1 laurbærblad
1 liter bouillon
½ spsk. stærk chilisauce
4 skiver franskbrød i tern
cayennepeber
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Varm olien op i en gryde. Tilsæt hakket løg og knust hvidløg. Bland risene i og rør godt rundt i nogle minutter. Skær peberfrugterne i smalle strimler. Hæld dem i og rør godt rundt i 5 minutter. Tilsæt hakkede eller flåede tomater. Drys med salt, friskkværnet peber og læg laurbærbladet i. Hæld suppen ved. Dæk med et låg og lad suppen småkoge i 35 minutter. Smag til med chilisauce og/eller cayennepeber.
Læg ristede brødtern i suppeskålene og hæld suppen over.

Comments

comments