Kokostærte

Ingredienser

Dej:
2½ dl mel
100 g smør
1 æggeblomme
1 spsk. vand

Fyld:
3 æg
125 g smør
4 dl kokosmel
1 tsk. vaniliesukker
11/4 dl mel

Fremgangsmåde

Kom mel og fedtstof i en køkkenmaskine, tilsæt æggeblommen og vand og kør det hele til en smidig dej. Kør dog ikke længere end nødvendigt.
Tag tærtedejen og læg dem i en tærteform, ca. 23 cm. i diameter. Tryk dejen ud med melede fingre. Form kanten så den bliver bølget.
Til fyldet piskes æg og sukker let og luftigt. Smelt fedtstoffet og lad det køle. Bland kokosmel og vaniliesukker i æggeblandingen. Bland godt og tilsæt mel. Rør fedtstoffet i tilsidst. Hæld kokosdejen i tærteformen og bag tærten ved 175 grader i ca. 45 minutter på nederste rille, til den har fået farve.
Lad tærten køle, men lad den ikke blive helt kold inden den serveres.

Comments

comments