Spaghetti med citronfløde og rejer

4 pers.

Ingredienser

4 forårsløg
1 tsk. smør
500 g spaghetti
2 dl piskefløde
11/4 dl grønsagsbouillon
2-3 spsk. citronsaft
friskkværnet peber
200 g pillede, små kogte rejer

Fremgangsmåde

Snit forårsløg i fine strimler. Lad smørret smelte i en stor pande og sauter dem.
Kog spaghettien al dente.
Fløde, bouillon og citronsaft hældes på panden. Lad den simre under omrøring. Væden fordamper og koger ind til en lækker flødesauce. Smag til med salt og friskkværnet peber. Bland rejerne i til aller sidst, lad retten simre et kort øjeblik. Det må ikke koge, så bliver rejerne seje.
Hæld spaghetti i en sigte og afdryp. Bland det straks i saucen.
Server straks, evt. med et par flotte basilikumblade.

Comments

comments