header

Stegte asiatiske nulder

4 pers.

Ingredienser

250 g asiatiske æggenudler
salt
500 g kyllingebrystfilet
1 bdt. forårsløg
1 lille stykke frisk ingefær
2 fed hvidløg
1-2 tørrede chilier
5-6 spsk. olie, gerne jordnøddeolie
3 spsk. soya
1-2 spsk. citronsaft

Fremgangsmåde

Nudlerne koges efter anvisning – ikke for bløde, da de jo skal steges også. Hæld dem i en sigte og lad dem dryppe godt af.
Skær kyllingekødet i lillefinger tynde strimler. Skær forårsløg i ringe eller strimler.
Ingefær og hvidløg hakkes fint. Chilier knuses. En stor pande eller wok pensles med 3-4 spsk. olie og varmes op ved kraftig varme. Kylling tilsættes, rør godt og lad det brune på alle sider i 1-2 minutter. Læg kødet op på siderne og tilsæt i midten frisk olie, løg, ingefær, hvidløg og chili og steg det hele. Hæld nudlerne op på pandne med de sidste dråber olie – rør godt hele tiden. Efter godt 1 minut tilsættes soya og citronsaft hurtigt. Server.