Pizza bøfffer

4 pers.

Ingredienser

3 spsk. rasp
1½ dl mælk
500 g hakket oksefars
2 spsk. hakket løg
1 æg
salt, friskkværnet peber

Sauce:
1 hakket løg
250 g champignon
1 fed presset hvidløg
1 ds flåede tomater
2 spsk. tomatpure
1 tsk. oregano
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Raspen udblødes i mælken. Kødet røres med rasp, æg, løg, salt og peber. Kødet formes til bøffer, som brunes på panden.
Løget hakkes, hvidløg presses. Løg, hvidløg og champignon svitses i fedtstof. Tomat, tomatpure og krydderier tilsættes. Saucen småkoger i 5 minutter. Saucen hældes over bøfferne, som steger færdige i saucen i 4-5 minutter. Server med ris eller spaghetti.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik