Thai oksekødssalat

4 pers.

Ingredienser

250 g fintsnittet oksemørbrad
2 små rødløg
2 tsk. sukker
1 bladselleri i tynde skiver
2 spsk. limesaft

Marinade:
2 tsk. finthakket hvidløg
2 tsk. finthakket ingefær
1 tsk. Sambal Oelek
3 spsk. oystersauce
1 tsk. sort chilipasta
3 spsk. olie

Pynt:
2 tomater i både
½ agurk i skiver
frisk koriander

Fremgangsmåde

Bland marinaden af hvidløg, ingefær, Sambal Oelek, oystersauce, chilipasta og olie. Vend fintstrimlet oksekød i marinaden i mindst 30 minutter. Jo længere tid kødet marinerer, jo bedre, gerne 1 døgn i køleskab. Steg kødet i wok sammen med halvdelen af løgbådene og sukkeret og bland det straks med bladselleri i en skål. Lad det køle af og smag til med limesaft og salt. Anret blandingen på et fad med tomat, agurk og resten af de rå løgbåde. Pynt med koriander.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik