Pandekager med rejefyld

4 pers.

Ingredienser

Dej:
1½ dl mel
3 dl mælk
2 æg
½ tsk. salt
25 g smør til bagning

Fyld:
1 lille løg
20 g smør
2 spsk. mel
4 dl mælk/fløde (lige dele)
1-2 tsk. esdragon
salt, friskkværnet peber
200 g pillede rejer
1 ds. aspargessnitter
50 g reven ost

Fremgangsmåde

Blend eller pisk ingredienserne til dejen sammen og lad den hvile i 30 minutter. Hæld dejen i en kande og bag pandekager af den.
Hak løget fint og svits det i smørret. Drys mel i og spæd med mælk/fløde. Smag til med salt, peber og esdragon. Vend rejer og afdryppede asparges i. Rul pandekagerne sammen om fyldet og læg dem i et smurt fad. Drys med den revne ost og gratiner retten i ovnen ved 200-230 grader til retten er fint gylden og osten smeltet.

Comments

comments